Meubels die te koop staan

Af en toe zie ik banken en stoelen voorbij komen waar ik graag een nieuw leven aan wil geven. Deze haal ik op, restaureer ik waar nodig, vervang het gehele binnenwerk en geef ik een nieuw, fris jasje. De volgende gerecyclede kanjers zijn nog op zoek naar een stijlvol huis!

Meubel met stof naar eigen keus

Bij eigen meubelen en verschillende meubels die ik verkoop heb je de vrijheid in het kiezen van een stof. In mijn atelier heb ik stofstalen liggen van de merken: Buvetex, Vescom en Camira. Stolz, V. Leeuwen en Ohmann leer. Daarnaast heb ik een grote voorraad restanten in huis waaruit je kan kiezen tegen gereduceerde prijzen. Uiteraard is het mogelijk eigen stof mee te brengen, ik voer echter opdrachten alleen uit met echte meubelstof. Over kwaliteitsspecificaties geef ik graag advies als je zelf stof koopt, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je keuze. Op zelf meegebrachte stoffen kan ik uiteraard geen garantie geven.

Laten we een project starten

Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op als je ook een meubel met een verhaal hebt staan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en stel ik jullie na een tijdelijke separatie graag weer aan elkaar voor.

Samen brainstormen
©2016-2022 StoffigHout
Website bij BeWauW Design